Selecteer een pagina

 Werkwijze

Kennismakings- en intake gesprek

Wij beginnen met het maken van een afspraak op locatie, waarbij uw vragen en wensen ons uitgangspunt zijn. Het maken van een moodboard, in welke vorm dan ook, kan hierbij een goed uitgangspunt zijn. Door goed te luisteren, kunnen wij dit vertalen naar een maatwerk-interieur met functionaliteit, balans en sfeer.

Interieuradvies/ontwerp

Wonderhomes helpt bij met het maken van keuzes. Denk hierbij aan een indeling, vloer- en wandafwerking, verlichting, meubilair, accessoires en hoe dit alles als een uitgebalanceerd geheel samenkomt. Wij maken een sfeerimpressie aan de hand van een Moodboard om u een idee te geven van onze plannen. Indien wenselijk, kunnen wij dit uitwerken in een 2D- en 3D-tekening, zodat u een nog beter beeld krijgt van onze visie op uw persoonlijke wensen.

Realisatie

Indien we overeenstemming bereiken over de offerte, gaat Wonderhomes graag voor u aan de slag. Van inventarisatie van uw wensen naar het uitwerken van een moodboard. Van een kleurenwaaier naar de mooie vaas op uw eettafel. Van een kast naar een maatwerk meubel. Van kussens op de bank tot het inhuren van vakmensen. In hoog tempo en nauw overleg wordt het plan in detail uitgewerkt voor zowel woningen als restaurants, hotels, (R)B&B, kantoren, etc.

  • Wij leveren ingetekende plattegronden. Twee-, of drie dimensionaal.
    • Wij creëren een lichtplan voor de juiste sfeer gericht op de nieuwe situatie, waarbij            zowel functioneel als sfeerlicht met elkaar wordt afgewisseld.
    • Wij begeleiden bij het uitzoeken van kleuren, materialen, meubels en accessoires om te komen tot een totaalconcept.
    • Wij leveren een uitgewerkt totaalplan, waarin verschillende mogelijkheden zijn uitgewerkt. Rekening houdend met de gezinssituatie, woon- of werkomgeving en het budget.
    • Wij begeleiden het hele proces en houden u frequent op de hoogte van de voortgang.
  • Bij interesse kunnen wij een maatwerkofferte voor u maken, dit geldt voor zowel de particulieren als de zakelijke markt!