Selecteer een pagina

Over ons

Interieurjunkies

Edith en Angela zijn jeugdvriendinnen vanaf de basisschool. We delen dezelfde interesse en hebben dezelfde passie.
Op jonge leeftijd waren we al dol op accessoires en woninginrichting. We veranderden vaak van interieur, gingen verhuizen, zagen niet de lasten maar vooral de lusten; bouwen, verbouwen en inrichten. Uren slenteren in grote woningzaken of kleine interieurwinkeltjes om de juiste match en mix te scoren.

We woonden in zowel grote als kleine (recreatie)woningen, er waren grote en kleine budgetten. Maar altijd was er dezelfde uitkomst: ‘het huis werd sfeervol en persoonlijk’ en ieder huis werd een ‘thuis’.

“Angela koopt een vaas voor haar interieur en verandert vervolgens de woonkamer om het plaatje kloppend te maken”.

***

“Edith overweegt zo’n beetje elke twee jaar om te gaan verhuizen, gewoon om een nieuw schilderdoek te hebben in een ander perspectief, waarop ze haar creatie kwijt kan”.

We zijn eigenlijk gewoon interieurjunkies die niets liever doen dan inrichten en indelen.

Daar waar Angela op zoek is naar de juiste compositie van accessoires, bepalen we samen kleuren, stijlen en materialen en legt Edith, die van origine fotograaf is, deze ook gelijk vast met de camera. Edith fotografeert o.a. vastgoed, zoals restaurants en hotels, daarbij hoort uiteraard inmeten, het maken van een (ingetekende) plattegrond, meestal in 2-, en 3D.

Er gebeuren soms dingen in het leven die je niet had voorzien. Vroeger droomden we om ooit van onze passie ons beroep te maken. Na alle hobbels in het leven is er geen reden om dit uit te stellen. We hebben gedroomd, we hebben gedurfd…. er was nog maar één stap: DOEN!

Angela over Edith

Ik waardeer Edith om haar doorzettingsvermogen en positiviteit. ‘Nee’ is nooit een antwoord bij haar, ze ziet altijd mogelijkheden. Ze is enorm vrolijk en gezellig. Ik kan me geen betere collega wensen.

Edith over Angela

Denk ik aan Angela, dan denk ik aan, zorgzaam, lief, veel humor en niets is haar teveel. Decoreren zit haar echt in het bloed en is haar passie. Het is echt een feestje om met haar samen te werken.